Orgeneral Öztürk'ten birliklerde inceleme

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk, sınırda devriye görevi yapan F-16'ların yönlendirildiği Diyarbakır'daki Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi'nde incelemelerde bulundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, sınırda devriye görevi yapan F-16'ların yönlendirildiği ve bölgedeki radarlardan gelen bilgilerin toplandığı Diyarbakır'daki Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Orgeneral Öztürk, yeni teşkilat yapılanmasına göre Diyarbakır'da oluşturulan Muharip Kuvvet Komutan Yardımcılığı ve Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri Komutanlığını ziyaret etti. Burada personelle bayramlaşan Öztürk, Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezinde incelemelerde bulundu.

Sınırda devriye görevi yapan F-16'ların kontrol edildiği ve yönlendirildiği merkezde, bölgedeki radarlardan gelen bilgiler de değerlendiriliyor.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk dün de İncirlik'teki askeri üssü ve güneydeki radarların bulunduğu birlikleri ziyaret etti. Buralarda incelemelerde bulunan Öztürk, personelle de bayramlaştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir