Ortak girişim kazandı

Maslak Emlak Konut GYO ihalesine en yüksek teklifi Yeşil İnşaat, Metal Yapı Konut, Nasa İnşaat, Özüm Petrol, Taşçılar Madencilik ve K Yapı ortak girişimi verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Maslak Emlak Konut GYO ihalesini 1 Milyar 203 Milyon TL'lik en yüksek teklifle Yeşil İnşaat, Metal Yapı Konut, Nasa İnşaat, Özüm Petrol, Taşçılar Madencilik ve K Yapı ortak girişimi kazandı.

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Ayazağa'daki 1. Etap'taki arsası 241 bin 905 metrekare yüzölçümüne sahip. Üzerine 446 bin 17 metrekare  inşaat yapma izni bulunan arsanın ihalesi bugün sonuçlandı. Sektörün en büyük firmalarının yarıştığı ihalede en yüksek teklifi veren Yeşil İnşaat, Metal Yapı Konut, Nasa İnşaat, Özüm Petrol, Taşçılar Madencilik ve K Yapı ortak girişimi ihaleyi kazanarak Türkiye'nin en büyük projelerinden birine imza atma hakkını elde etti.

Yeşil İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre projeden beklenen minimum hasılat rakamı 3 Milyar 251 Milyon TL olarak belirtildi.

Ortak Girişim Grubu adına açıklama yapan Metal Yapı Konut-Özüm Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu da, inşaata 3-4 ay içinde başlamayı planladıklarını söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir