Osman Arolat’a Sanko’dan plaket

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, DÜNYA Başyazarı Osman Saffet Arolat’a 50’nci meslek yılı nedeniyle plaket verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, DÜNYA Başyazarı Osman Saff et Arolat’ı ziyaret etti. Konukoğlu, DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ile de geleceğe ilişkin öngörülerini paylaştı.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, DÜNYA Başyazarı Osman Saffet Arolat’ı 50’nci meslek yılı nedeniyle ziyaret ederek, Anadolu iş dünyasına katkılarından dolayı teşekkür etti. Konukoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Anadolu iş dünyasının kendi potansiyelini keşfetmesinde motivasyonun önemli olduğunu dile getirerek, “Sıkıntı edecek bir şeyler her zaman bulunur. Dönem çözüm ve motivasyon dönemi. Arolat da böylesi bir dönemde iş dünyasının motivasyonunu artıracak, çözüm önerileri sunan yaklaşımıyla önemli işlere imza attı” dedi. İş dünyasının genç üyelerine de seslenen Konukoğlu, şunları söyledi: “İki önemli etki hayatı güzelleştiriyor. Birincisi bilgi, ikincisi spor. Bilgi için çok kitap okumalı, önceki deneyimlerden faydalanmalı, entelektüel seviyemizi artırmalıyız. Bizim jenerasyonumuz değil ama yeni jenerasyon spor konusunda çok hassas. Hayatlarının önemli bir bölümünü spor kapsıyor. Bu da hem düşünce sisteminin hem bedenin sağlıklı çalışmasına neden oluyor.”

Zeki Konukoğlu, ekonominin geleceğine ilişkin öngörülerini de paylaşarak, “Otomotiv haricinde Türklerin Avrupa’da ortaklık kuracağı bir sektör pek kalmadı. Avrupalı teknolojide ileride, ancak biz de iyi olduğumuz konularda kendimize güvenmeliyiz. Onların iyi olduğu alanlarda danışmanlık alıp, kendi potansiyelimizi görmeliyiz” diye konuştu. Konukoğlu, yakın gelecekte Hindistan'ın dünyanın etkin gücü olabileceğine dikkat çekerek, iş dünyasına bu ülkede inanılmaz fırsatlar olduğu, aynı zamanda yetişmiş insan kaynağından da yararlanılabileceği tavsiyesinde bulundu. Arolat da ziyareti nedeniyle Konukoğlu’na teşekkür etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir