Otomotiv 2013 Fuarı haftaya açılıyor

"Otomotiv 2013" 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul’da düzenleniyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Yan sanayicilerle after market gruplarının stand açacağı fuarda global alıcılar Türk üreticilerle buluşuyor.


Ana sanayici ve yan sanayiciler arasında ticari iş birliklerinin geliştirilmesinin hedeflendiği ‘Otomotiv 2013, 19. Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı’nın, katılımcı firma ve ziyaretçilerden gelen yoğun istek üzerine Nisan ayında düzenleneceği açıklandı. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve Sine Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleştirilen ihtisas fuarı Otomotiv 2013 Fuarı, 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında kapılarını açacak. KOSGEB, organizasyona katılan küçük ve orta ölçekli firmalara yüzde 50 oranında geri ödemesiz destek sağlıyor.

OTOMOTİV 2013'TE YENİ KATEGORİLER

Ağırlıklı olarak yenileme ve orijinal yedek parça pazarında faaliyet gösteren firmaların katılım gösterdiği fuarda ürün yelpazesi genişletildi. Otomotiv 2013 Fuarı’na ‘Otogaz Sistemleri kategorisi de dahil edildi.

OTOGAZ SİSTEMLERİ BU FUARDA

Fuarda, Türkiye’de 3 milyonun üzerinde kullanıcısı olan otogaz sistemlerinin tedarikçi ve kullanıcı konusundaki uzman firmaları ‘Otogaz Sistemleri’ başlığında kurulacak özel bir alanda bir araya getirilecek.

ANADOLU, FUARIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

Katılımcı firma ve ziyaretçilerin önüne daha güçlü bir içerikle çıkacak Otomotiv 2013'te ziyaretçi hedefleri de büyüdü. Yeni ürün gruplarıyla birlikte yerli-yabancı 20 binin üzerinde ziyaretçi beklenen Otomotiv 2013 ‘e Anadolu’dan yoğun katılım bekleniyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da fuara Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Gaziantep gibi sektörün güçlü olduğu 17 farklı ilden, ziyaretçiler gelecek. Fuarın hedef ziyaretçi ülkelerini de Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Balkan ülkeleri ile Rusya Fedarasyonu oluşturuyor.

KLASİK OTOMOBİLLER MEREKLILARINI BEKLİYOR

Otomotiv 2013'ün özel bölümünde klasik arabalar tanıtılacak. Chevrolet Belair,1968 Ford Mustang Shelby,1962 Porsche ve 1952 Willys Kamyonet de bu özel bölümde sergilenecek.