Özışık İnşaat ve Enerji'den, 22,7 milyon liralık anlaşma

Işıklar Yatırım Holding A.Ş, bağlı ortaklıkları Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş'nin, BND Elektrik Üretim A.Ş ile 22,7 milyon liralık sözleşme imzalayacağını duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Işıklar Yatırım Holding A.Ş, bağlı ortaklıkları Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş'nin, Üçgen ve Gelincik Regülatörleri ve Hidroelektrik Santrali'nde yapılacak işler için BND Elektrik Üretim A.Ş ile 22,7 milyon liralık sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Işıklar Yatırım Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan özel durum açıklamasında, bağlı ortaklıkları Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş'nin BND Elektrik Üretim A.Ş'nin lisans sahibi olduğu Üçgen ve Gelincik Regülatörleri ve Hidroelektrik Santrali'nin inşaat işleri, hidromekanik donatı ve hizmet işleri için vermiş olduğu 22 milyon 717 bin 616 liralık teklifin ve şartlarının kabul edildiği belirtildi.

Açıklamada, Özışık A.Ş'nin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, BND Elektrik Üretim A.Ş ile sözleşme imzalanmasına ve Özışık A.Ş Genel Müdürü Bülent Çandır'ın gerekli işlemleri yapmak üzere yetkilendirilmesine karar verildiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir