Peugeot'dan "Oyuncak Hikayesi 3" temalı reklam

Peugeot, aile otomobillerini tanıtmak üzere Disney-Pixar stüdyolarının yeni uzun metrajlı animasyon filmi "Oyuncak Hikayesi 3"e sponsor oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- "Oyuncak Hikayesi 3" filmine sponsor olan Peugeot için animasyon film karakterlerinin markanın aile modellerini kullandığı reklam kampanyası hazırlandığı bildirildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Peugeot'nun, aile otomobillerini tanıtmak üzere Disney-Pixar stüdyolarının yeni uzun metrajlı animasyon filmi Oyuncak Hikayesi 3'e sponsor olduğu belirtilerek, Peugeot'nun, filmin vizyona girmesi vesilesiyle, Disney'in ünlü çizgi film karakterlerini aile modelleri gamına ilişkin iletişim kampanyasına katılmaya davet ettiği kaydedildi.

Peugeot ve Disney-Pixar stüdyo ekipleri arasındaki yakın işbirliği ile iki markanın paylaştığı değerlerin, mizah, yenilikçilik ve aile kavramlarını bir araya getiren bir kampanya kapsamında yansıtıldığı dile getirilen açıklamada, "Böylece, gözü pek kovboy Woody bir reklam filminde kompakt tek hacimli 5008'in modülerliği ile oynayacak; Şimşek Buzz ve arkadaşları ise Peugeot'nun diğer aile otomobilleri 207 SW, Partner Tepee ve Bipper Kombi modelleri ile ilgili kampanyalarda sahne alacaklar" denildi.

Açıklamada, bu iletişim faaliyetlerinin 18'den fazla ülkede filmin vizyona çıkış tarihlerine göre uygulamaya konulacağı bildirildi.

Peugeot Sponsorluk ve Çözüm Ortaklıkları Sorumlusu Isabel Salas Mendez, konuya ilişkin açıklamasında, 'Disney ve Peugeot'nun ortak bilgi birikimi, heyecanları ve belirgin ortak değerleri var. Böylece aramızdaki işbirliği Casablanca Ajansı'nın desteğiyle doğal bir şekilde oluşturuldu. Bu sistem ile Disney değerlerini aile modellerimiz etrafında markamız ile bütünleştirilmeyi hedefliyoruz" dedi.

Oyuncak Hikayesi 3 filmi Türkiye'de 2 Temmuz tarihinde vizyona girecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir