Philips'ten yeni saç düzleştirici

Türkiye'nin en çok satan ProCare Keratin saç düzleştiricisinin üreticisi Philips, şimdi pazara çok daha yenilikçi bir ürün sunuyor. Philips Activecare Jojoba Saç Düzleştiricisi sayesinde artık saçlar sağlıkla parlayacak!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Saç düzleştiricileri ile yıllardır kadınlara en son yenilikleri sunan ve kadınların hayatını kolaylaştıran Philips'in yeni ActiveCare Jojoba Saç Düzleştiricisi, jojoba yağı entegre edilmiş plakaları ile maksimum koruma sağlarken saçlarınızı da hiç olmadığı kadar parlaklaştırıyor.
 
Philips'in 2011 yılında Türk tüketicilerine özel olarak gerçekleştirdiği, "Saç Şekillendirici Kullanım Alışkanlıkları ve Davranışları" araştırması sonuçlarına göre kadınların saçlarının sağlığına özen gösteren ve aynı zamanda parlak görünmesini sağlayan bir düzleştiriciye ihtiyaçları var. Çözüm noktasında ise, "Philips" imzası var.
 
Her iki kadından biri, saç düzleştiricilerin saçlarına zarar verdiğini ve şekillendirirken saçlarının yıprandığını düşünüyor. Parlaklık ise, saçların sağlıklı olduğunun bir kanıtı olsa da her sağlıklı saç parlak olmayabiliyor. Saça bakım sağlayan ürünleri ile saç düzleştirici pazarında üstün teknolojiye sahip ürünler geliştiren Philips, şimdi de saçlara muhteşem parlaklığı getiriyor.
 
Philips'in saç doktorları ve saç stilistleri ile birlikte geliştirdiği yeni saç düzleştiricisi ActiveCare Jojoba – HP8363, sahip olduğu yenilikçi özelliklerle, saç bakımına ve parlaklığına önem verenler için benzersiz bir seçenek. Elektrikli saç bakım ürünleriyle ilgili tüm kaygılara aynı anda son vermeyi başaran Philips, saça parlaklık ve yumuşaklık veren, saçı besleyen, düzleştiren ve kadınların saç bakımı için uzun yıllardır kullandığı jojoba yağını, HP8363 saç düzleştiricinin seramik plakalarına ekleyerek bir ilke imza atıyor. 
 
Doğal bir katkı maddesi olan jojoba yağı, çok yüksek sıcaklıklarda bile özelliğini koruyor ve buharlaşmıyor. Dolayısı ile saç düzleşitirici plakalar ile beraber ideal bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda antioksidan ve antibakteriyel olma özelliğine sahip, serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyan jojoba yağı, uzun yıllar boyunca da özelliğini kaybetmiyor.
 
ActiveCare Jojoba HP8363'de yer alan "Jojobalı Seramik Plakalar", saça şekil verirken aynı zamanda sağlıklı ve parlak olmasını sağlıyor. Saçtaki negatif yüklü iyonları nötr hale getirerek saçın elektriklenmesini önleyen ve parlak görünmesini sağlayan "İyonik Bakım" özelliği de HP8363'ün önemli avantajlarından biri. Cihazın bir diğer önemli özelliği olan Sonik Titreşim ise saçları plaka üzerinde eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle saçlar zarar görmeden,çok daha kısa sürede şekil alabiliyor.
 
15 saniye kadar kısa bir sürede istenen ısıya ulaşabilen, 200 derecede 230 derece performanı sunan Philips ActiveCare Jojoba Saç Düzleştiricisi'nin eşit ısı dağılımı sayesinde saç üzerinde çok sıcak noktalar olmuyor ve saçın nem dengesi korunuyor, sağlıkla şekillenen saçlar daha canlı görünüyor. Kullanılmadığı zaman 30 saniye sonra otomatik olarak kapanarak, saç düzleştiricinizi kapatmayı unutabileceğiniz durumlardaki tehlikeyi ortadan kaldırıyor. 
 
ActiveCare Jojoba Saç Düzleştirici'nin sağladığı maksimum koruma ve parlaklık ile saç düzleştiricilerinde çığır açan Philips, kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.