PKK'dan hain saldırılar

PKK aynı gün içerisinde 5 hain pusu düzenledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA- Van'ın Başkale ve Hakkari'nin Çukurca ilçelerinde, terör örgütü üyelerince yola döşenen mayının patlaması sonucu, 1 uzman erbaş ile 2 asker yaralandı.

Van'ın Başkale ve Hakkari'nin Çukurca ilçelerinde, terör örgütü üyelerince yola döşenen mayının patlaması sonucu, 1 uzman erbaş ile 2 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki "Bölücü Terör Örgütüyle Mücadele"ye ilişkin duyuruya göre, Van'ın Başkale ilçesi Eskivan Yaylası mevkisinde güvenlik güçlerine ait bir aracın devriye görevi için intikali sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca yola döşenen el yapımı mayın patladı.

Patlama sonucu 1 uzman erbaş ve 1 asker hafif yaralandı, araçta kısmi hasar meydana geldi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi dağlık arazi kesiminde de güvenlik güçlerine ait bir aracın geçişi sırasında, terör örgütü mensuplarınca yola döşenen el yapımı mayının patlaması sonucu 1 asker hafif yaralandı.

Yüksekova'da 1 uzman çavuş yaralandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada, 1 uzman çavuş yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cami Sokağı'nda çoğunluğu askeri personelin yaşadığı binanın girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlamada, 1 uzman çavuş yaralandı. Yaralı asker, Yüksekova Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın meydana geldiği bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

 Aynı gün içinde 5 hain tuzak

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada, 1 uzman çavuş yaralandı. Hakkari’de mayın taraması yapan askeri birliğe PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldı. Saldırıda 1 asker şehir oldu 1 asker yaralandı.

Şırnak’ta yürütülen operasyonlarda mayına basan 2 asker yaralandı. Van'ın Başkale ve Hakkari'nin Çukurca ilçelerinde ise, terör örgütü üyelerince yola döşenen mayının patlaması sonucu, 1 uzman erbaş ile 2 asker yaralandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir