Plaza inşaatında feci ölüm

Kağıthane'de bir bankanın plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kunur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kağıthane Emniyetevler Mahallesi Beşir Sokak'ta bulunan bir plaza inşaatında meydana gelen olayda, eksi 1 ile eksi 6 katları arasında çalışan asansöre bakım yapmak için asansörün üzerine çıkan Emrah Kunur, asansörün bilinmeyen bir nedenle yukarı hareket etmesi sonucu asansör kabiniyle ile tavan arasına sıkıştı.

Teknisyenin birlikte çalıştığı iş arkadaşı bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine diğer çalışanlar ve itfaiyenin kurtarma ekibi geldi. Bulunduğu yerden çıkarılan Emrah Kunur'un hayatını kaybettiği anlaşıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı keşiften sonra Kunur'un cenazesi plaza inşaatından çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayı haber alan Emrah Kunur'un başka bir inşaatta çalışan kardeşi Ömer Kunur olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir