"Amacımız Türkiye'yi en üst seviyeye taşımak"

Spor Bakanı Kılıç,"Bizim amacımız, güzel ülkemizi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni en üst seviyeye taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak, ekonomik olarak ilk 10 büyük ekonomi arasına taşımak"dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAMSUN - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizim amacımız, güzel ülkemizi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni en üst seviyeye taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak, ekonomik olarak ilk 10 büyük ekonomi arasına taşımak. Bizim hedeflerimiz bunlar. Bu hedefler doğrultusunda çalışıyoruz, kim ne derse desin" dedi.

Samsun Valiliğinde, bakanlığa bağlı birimlerin yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan Kılıç, toplantının ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesince Çin'den getirilen tramvayın hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törene iştirak etti.

Ataköy Merkez Camisi'nde bir cenaze törenine de katılan Bakan Kılıç, CHP Samsun eski milletvekili olan merhum dedesi İlyas Kılıç'ın Badırlı köyündeki mezarını ziyaret etti. Kabir ziyaretine basın mensupları alınmadı.

Daha sonra, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Kılıç, ardından Fazıl Kadı Gençlik Merkezinde düzenlenen müzik ve ebru etkinliğine katıldı. Kılıç, etkinliğe katılan gençlerle bir süre sohbet etti.

Ardından, Samsunspor Nuri Asan Spor Tesislerine geçen Kılıç, Kulüp Başkanı Emin Kar, yöneticiler ve futbolcularla buluştu. Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışacaklarını belirterek, "Bu konularda bazı fikir alışverişlerinde bulunduk. Suat bey zaten bazı çalışmalara başlamıştı. İnşallah bu çalışmalarla alakalı olarak değerlendirmelerde bulunup devam edeceğiz. Emin başkan ile Samsunsporumuzun daha güzel yerlere, hak ettiği yerlere geleceğine inanıyoruz'' diye konuştu.

Ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığında partililerle buluşan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, "Yaşadığımız süreçlerle alakalı bir şey söylemek istemiyorum ancak partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımızın nasıl bir tempo içerisinde son iki haftadır koştuğunu hepiniz basın yayından, sosyal medyadan takip ediyorsunuz. 10 yılı aşkın süredir bu şekilde gece gündüz çalışıyor ve koşuyor" dedi.

Partililerden seçim sürecinde gece gündüz demeden çok çalışmalarını isteyen Kılıç, "Bizim amacımız, güzel ülkemizi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni en üst seviyeye taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak, ekonomik olarak ilk 10 büyük ekonomi arasına taşımak. Bizim hedeflerimiz bunlar. Bu hedefler doğrultusunda çalışıyoruz, kim ne derse desin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Samsun Teşkilatının birçok seçim yaşamış çok tecrübeli bir teşkilat olduğunu belirten Kılıç, "İl Başkanımız tecrübeli, sizler tecrübelisiniz. Çok seçim yaşadınız, çok miting yaşadınız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir