"Arda'nın iyi duruma gelmesi için yavaş gideceğiz"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

MADRİD - İspanya Kral Kupası öncesinde, finalist takımlar Atletico Madrid ve Real Madrid, lig maçlarını yarın oynayacak.

Kupanın, 17 Mayıs Cuma günü oynanacak final maçı öncesinde, Atletico Madrid deplasmanda Celta Vigo, Real Madrid ise sahasında Malaga ile karşılaşacak.

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, takımının Celta Vigo ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosuna dahil edildi.

Teknik direktör Diego Simeone, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Deportivo maçında olduğu gibi Celta Vigo karşılaşmasında da Arda'yı son dakikalarda oynatabileceğini söyledi.

Simeone, "Arda, iyiye gidiyor. Bu zamana kadar oynadığı maçlarda takıma verdiği katkıları devam ettirmesi ve en iyi şekilde hazır olmasına yardımcı olabilmek için onunla konuştuk. Arda'nın en iyi duruma gelmesi için yavaş yavaş gideceğiz" dedi.

Sezon başında ortaya koydukları, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hedefini gerçekleştirmek için Celta Vigo maçını kazanmaları gerektiğine değinerek, ligde kalma mücadelesi veren Celta Vigo'nun da aynı şekilde puana ihtiyacı olduğunu hatırlattı.

Simeone, 13 yıldır Real Madrid'e karşı galibiyet alamayan Atletico Madrid, Celta Vigo maçı sonrasında özel kampa girecek. Kral Kupası'ni kazanmak isteyen Atletico Madrid, Madrid yakınlarındaki Los Angeles de San Rafael kasabasında perşembe gününden itibaren kamp yapacak ve hazırlıklarını burada sürdürecek.

Ligde yarın oynanacak Celta Vigo-Atletico Madrid maçı TSİ 20.30, Real Madrid-Malaga maçı ise TSİ 22.30'da başlayacak. Real Madrid'in, Malaga önünde galip gelememesi durumunda Barcelona, 2012-2013 sezonunda şampiyonluğunu ilan edecek.