"Bu iktidar artık gidiyor, seyreyleyin gümbürtüyü"

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç, Kazan, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Tüm anketler ortaya koyuyor, biz de gittiğimiz, gezdiğimiz yerlerde görüyoruz: Bu iktidar artık gidiyor, seyreyleyin gümbürtüyü" değerlendirmesini yaptı.  

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Koç'un seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdürdüğü belirtildi.  

Kazan, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Koç'un, CHP'nin somut seçim vaatlerini anlattığı ifade edildi. 

Seçime yaklaşık 50 günlük bir süre kaldığını aktaran Koç, şu açıklamaları yaptı: 

"Biz bu kampanyamızı  hiç kimse ile kavga etmeden götüreceğiz. Tamamen her kesime ne vereceğimizi anlatacağız. Çünkü biz bunlarla ilgiliyiz. Modern kölelik olan taşeronu bitireceğiz, asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağız, çiftçiye üretimde kullandığı mazotu iki liraya vereceğiz, asgari ücreti bin 500 TL'ye yükselteceğiz. Kredi kartları üzerindeki temerrüt faizi kıskacını kaldıracağız, kartın borcunu da 5 yıllık süreye yayacağız. Emekliye de hem intibak hem de Ramazan ve Kurban bayramlarında iki ikramiye maaş vereceğiz. Askeri olan aileye 300, 65 yaş üstüne ilave 240, engelliye 400 lira yaşam desteği vereceğiz."  

Seçmenlerden oylarına sahip çıkmasını da isteyen Koç, "Tüm anketler ortaya koyuyor, biz de gittiğimiz, gezdiğimiz yerlerde görüyoruz: Bu iktidar artık gidiyor, seyreyleyin gümbürtüyü" tespitinde bulundu.  

Bu konularda ilginizi çekebilir