"Ey eylemlerin kışkırtıcıları, halktan özür dileyecek misiniz?"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gezi Parkı protestolarındaki "özür" tartışmalarına ilişkin, "Ey eylemlerin kışkırtıcıları olan şahıs ve kuruluşlar, kamu mallarına verilen zararlardan dolayı halktan özür dileyecek misiniz? Ey kışkırtıcılar, dükkanı parçalanan esnaftan, arabası yakılan vatandaştan ve hakarete uğrayan insanlardan özür dileyecek misiniz?" dedi. 

AK Partili Çelik, Twitter hesabından Adana'da görev başında şehit olan Komiser Mustafa Sarı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi. 

"Kurtlar puslu havayı sever, zira avlanmak için daha elverişlidir. İyi niyetli eylemciler bilsin ki, bu işin içinde 14 tane illegal örgüt var" diyen Çelik, şu ifadeleri paylaştı: 
"Gezi Parkı eylemini amacından saptıran legal örgüt ve partiler de yıllardır bu milletin değerlerine saldırmayı iş edinenlerdir. İllegal örgütlerden zaten beklenmez ama, bu eylemcilerin teşvikçisi olan başta CHP ve diğer legal örgüt ve partiler, özür dileyecekler mi? Ey eylemlerin kışkırtıcıları olan şahıs ve kuruluşlar, kamu mallarına verilen zararlardan dolayı halktan özür dileyecek misiniz? Ey kışkırtıcılar, dükkanı parçalanan esnaftan, arabası yakılan vatandaştan ve hakarete uğrayan insanlardan özür dileyecek misiniz?"