"Harley Davidson Demo Truck" ilk kez Ankara'da

Dünyaca ünlü motosiklet markası Harley Davidson'ın, içinde 22 farklı motorunun bulunduğu tırı Demo Truck, hafta sonu Ankara'da meraklılarıyla buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Dünyaca ünlü motosiklet markası Harley Davidson'ın içinde 22 farklı motorunun bulunduğu tırı, hafta sonu Ankara'da meraklılarıyla buluşacak.

Dünyayı dolaşan ve Ankara'ya ilk kez gelecek olan Harley Davidson Demo Truck test tırı, 4-5 Mayıs tarihlerinde Turan Güneş Bulvarı'ndaki firmanın Ankara bayisinin önünde konuşlanacak.

Birbirinden farklı 22 motosiklet ile test sürüşü yapmak isteyen ve A2 tip ehliyeti bulunan tüm katılımcılar, 25 kilometrelik parkurda turlayabilecekler.

Harley Davidson Ankara Motosiklet ve Parça Müdürü Tuğhan Rutkay, çok özel bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını belirterek, "Ankara'da 150 kullanıcımız var. Amacımız, Harley Davidson'ın daha çok tanınmasını sağlamak" diye konuştu.

Bu yıl 110'uncu yıllarını kutladıklarını ve dünyanın en eski motosiklet markası olduklarını ifade eden Rutkay, "110 yılın getirdiği ayrı bir kültür var. Kullanıcıların ortak özelliği, özgürlüklerine düşkün olmaları. Zamanın en ünlü insanları tarafından tercih edilmiş olması da ona ayrı bir özellik katıyor" şeklinde konuştu.

Markanın motor ve tork gücünden hiç ödün vermediğini vurgulayan Rutkay, şunları söyledi:

"'1 Milyon Kilometre' adında bir kulübümüz var. Bu marka bir motorla 1 milyon kilometre yapabilirsiniz. Bu, denenmiş ve onaylanmış. Bir Harley Davidson motorun modası asla geçmez, hiçbir zaman demode olmaz. Çizgisini asla bozmaz."

Tuğhan Rutkay, organizasyona eski devlet bakanlarından Kürşat Tüzmen, oyuncu Tamer Karadağlı ile kız kardeşi Doğa Rutkay gibi ünlülerin de katılımını beklediklerini belirterek, tüm meraklıları test sürüşüne davet etti.