"Kılıçdaroğlu'nun asgari ücreti palavra"

Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Sekreteri Tekin'in "Türkiye'nin 2 güne Suriye'ye gireceği" iddiasının palavra olduğunu belirterek "Kılıçdaroğlu'nun asgari ücreti de o kadar palavra" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Hatay mitinginde yaptığı konuşmada, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in, "Türkiye'nin, iki gün içinde Suriye'ye gireceği" iddiasının palavra olduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu'nun asgari ücreti de o kadar palavra. O kadar palavra. Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlerin hepsi de o kadar palavra" ifadelerini kullandı.

"Türkiye topraklarını barış ve huzur toprağı yapacağız"

Davutoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 780 bin kilometre karelik toprağı, buraya şiddeti kim bulaştırırsa, ister DEAŞ, ister Esed rejimi, ister PKK veya diğerleri, biz sınırlarımızın her bir köşesini koruyarak, Türkiye topraklarını barış ve huzur toprağı yapacağız. Elhamdülillah bunu yapacak kudretimiz de var" şeklinde konuştu.

"Sizlerle beraber Orta Doğu'ya haykırmak için geldik"

"Huzurunuza geldiysek emin olun sizlerden sadece oy talep etmek için gelmedik, destek talep etmek için gelmedik. Sizlerle beraber Orta Doğu'ya haykırmak için geldik" ifadelerini kullanan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Gelin ey kardeşler, birbirinize kıymayın. Hatay'da olduğu gibi barış içinde yaşayın. Halep'i de Hatay gibi barış şehri yapın, Lazkiye'yi de barış şehri yapın, Musul'u da Bağdat'ı da Şam'ı da barış şehri yapın diye buradan haykırmaya geldik" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir