"Namusluysan deşifre et"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Başbakan'ı yasa dışı dinlemelerin önüne geçememesi halinde gök kubbeyi başına yıkmakla tehdit etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"(Başbakan Recep Tayyip Erdoğan) Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık ver. Odalara kamera koydurup özel hayatları gözetleyen aşağılık röntgencileri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları ortaya çıkar. Aksi takdirde gök kubbeyi başına yıkmaya kararlıyım" dedi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, partisinin İstanbul milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katılan Bahçeli, MHP'nin üzerinde oyunlar oynandığını, okyanus ötesinden kumandalı internet sitelerinin fitne ve nifak tohumları saçtığını savunarak, şöyle devam etti:

"İnternette her türlü zehiri kusanlarla AKP arasındaki ilişki çok derece manidardır. Buradan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sormak ve cevapları beklediğimizi ifade ediyorum. İbrahim Faruk Bayındır kim? Bu şahıs Küçükçekmece Belediyesinde AKP Meclis üyeliği yapmış mıdır? Arkasından istifa ederek, İstanbul 3. bölgeden milletvekili adaylığına müracaat etmiş midir? Bu kişinin partimizi zan ve töhmet altına alan yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleriyle ne tür bağlantısı vardır? Ülkücü gazete isimli fitne yuvasının değişik ülkeler üzerinden yaptığı alçak yayınları bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan ortakları mı gerçekleştirmektedir? Sayın Başbakan bunları açıkla. Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık ver. Odalara kamera koydurup özel hayatları gözetleyen aşağılık röntgencileri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları ortaya çıkar. Aksi takdirde gök kubbeyi başına yıkmaya kararlıyım."

Terör olayları PKK açılımının sonucu

Kastamonu'da polis otosuna saldırı olayını hatırlatan Bahçeli, şöyle konuştu:

"Eğer bugün terör örgütünün güvenlik güçlerimize saldırısı güpe gündüz gerçekleşebiliyorsa, bunun sorumlusu öncelikle AKP hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır. Tartışmasız PKK açılımının acı bir sonucudur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan sorarım sana, hani analar ağlamayacaktı? Hani göz yaşları dinecekti? Sayın Cumhurbaşkanı hani güzel şeyler olacaktı? Hani çok ümitliydiniz? Nerede kaldı acıları dindirme beyanlarınız."

Bu konularda ilginizi çekebilir