Renault'lar muayeneye hazırlanıyor

Muayene süresi gelmiş Renault araçlar, 8 Şubat–6 Mart 2010 tarihleri arasında, ücretsiz kontrol edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Renault markalı araçlar, yetkili servislerde, Tüvtürk istasyonlarında yapılacak periyodik araç muayene işlemine hazırlanacak.

Renault'dan yapılan yazılı açıklamada, 8 Şubat–6 Mart 2010 tarihleri arasında, muayene süresi gelmiş Renault araçlarının ücretsiz kontrol etmek suretiyle, Tüvtürk yetkili istasyonlarında yapılan periyodik araç muayene işlemine hazırlamak için Renault Yetkili Servislerinde "Araç Muayene Hazırlık Aksiyonu" gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, bu kampanya ile araç muayene süresine en fazla 3 ay kalan veya 1 ay geçen Renault araç sahiplerine Renault Yetkili Servislerinde ücretsiz araç muayene kontrolü, fren balataları, fren diskleri, amortisörler, ön silecekler, Fix servis paketleri ile Motrio Fix servis paketlerinde yüzde 20 indirim, diğer mekanik onarımlarda yüzde 10 indirim gibi avantajlar sunulduğu kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca Renault sahiplerinin Bonus Card, Maksimum Kart ve Worldcard'a 6 taksit, 4 adet Bridgestone veya Lassa lastik alanlara "Kış Seti" hediyesi ve kampanya kapsamında 250 lira üzeri bakım/onarımlarda ücretsiz egzoz muayenesi fırsatlarından yararlandığı ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir