Rixos Dubai'ye giriyor

Rixos, Dubai yatırımının ilk halkasını, Palmiye Adası'nda, Rixos Residences Palm Jumeriah projesiyle gerçekleştirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Rixos Hotels, Dubai'ye rezidans ve otel projesiyle giriyor.

Rixos açıklamasına göre, Aralık 2011'de hizmete girecek olan ve Palmiye Adası'nın "en prestijli" bölgesinde yer alan Rixos Residences Palm Jumeriah, zincirin Dubai'deki halkası olacak.

10. yılını kutlayan Rixos Hotels'in "2011 yılına damgayı vuracak projesi"nin Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai olacağına kaydeden Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, dünya markası olmanın yolunun Dubai'den geçtiğini vurguladı.

Tamince, "Ortadoğu ülkeleri, Türk cumhuriyetleri gibi gelişen ülkelerdeki yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi gerekiyor. Rixos markası olarak otel ve rezidans projelerine ağırlık vermekteyiz. Dubai'de Aralık 2011'de hayata geçireceğimiz Rixos Residences Palm Jumeriah ile bu iki segmentin birleştiriyor olacağız" ifadesini kullandı.

Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai'nin otel bölümü 204 odadan oluşuyor.

Şeyh Muhammed Al Makdum Sarayı ile Sofouh Caddesi'ne komşu olan projenin kapalı alanı, arazinin sadece yüzde 30'unu kapsıyor. Geriye kalan arazinin yüzde 70'i bahçe ve sahil gezinti alanı olarak değerlendiriliyor. 112 dairenin bulunduğu projenin konut bölümünde ise 2-3 odalı konutların yanı sıra 4-5 yatak odalı bahçeli müstakil evler, yedinci katta bulunan ve binayı bahçeleriyle çeviren çatı katları gibi farklı seçenekler de sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir