Rixos, Libya'da altı ayda 120 yataklı otel yaptı

Şirket, 20 bin metre kare alan üzerinde, 2 bin 600 metre kare kapalı alana sahip 120 yataklı oteli altı ayda inşa edip hizmete açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABLUS/İSTANBUL - Libya'nın Başkenti Trablus'ta hizmete açılan Rixos Al Nasr Oteli'nin Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Koçak, 20 bin metre kare alan üzerinde, 2 bin 600 metre kare kapalı alana sahip 120 yataklı oteli altı ayda inşa edip hizmete açtıklarını belirterek, "Ülkenin son yıllarda önemli bir atılım içinde olduğunu görüyoruz" dedi.

Koçak, Trablus'un şehir merkezindeki en geniş ormanın bitişiğinde 20 bin metre kare alan üzerinde, 2 bin 600 metre kare kapalı alana sahip 120 yataklı oteli altı ayda inşa edip hizmete açtıklarını belirterek, "Libya'nın özellikle iç kesimlerinde çok önemli tarihi ve kültürel zenginliklerinin olduğunu öğreniyoruz. Ülkenin son yıllarda önemli bir atılım içinde olduğunu görüyoruz. Biz de Rixos olarak ülkeye gelen misafirlere ve halka kaliteli hizmet vermek amacıyla otelimizi hizmete açtık" diye konuştu.

Otelin 11 Martta ilk misafirini kabul ettiğini ve 13 Martta da Eritre Cumhurbaşkanını ağırladığını anlatan Koçak, hiçbir duyuru yapılmadığı halde konukların gelmeye başladığını, daha sonra THY işbirliğiyle Antalya ve Dubai'de reklamların yapıldığını, ülke içinde de tanıtıma başladıklarını söyledi.

Hedeflerinin Rixos'a yakışan hizmeti en iyi şekilde vermek olduğunu ifade eden Koçak, bölge halkından aldıkları ilginin kendilerini memnun ettiğini, otelin üst grup otel anlamında ülkede açılan en iyi otel kabul edildiğini belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir