Rixos'a 105 milyon dolarlık kredi

Denizbank, Rixos Hotels'in turizm yatırımları ve çalışanların bireysel ihtiyaçları için 105 milyon dolarlık kredi verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DenizBank ve Rixos Hotels, turizm yatırımları için 105 milyon dolarlık finansman ve kredi anlaşması imzaladı.

Denizbank'tan yapılan açıklamaya göre, imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde Rixos Hotels'in turizm yatırımları ve çalışanların bireysel ihtiyaçlarının karşılanmasında finansal hizmetler DenizBank tarafından sağlanacak.

Kredi anlaşması bugün Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, açıklamada, şunları kaydetti:

"Bugün 10 bini aşan çalışanımız, 550 şubemiz ve 13 iştirakimizle 'finansal portal' anlayışıyla hizmet veriyoruz. Türkiye'de yatırımların önemini biliyor ve sürekli yeni kaynaklar yaratıyoruz. Artık dünya çapında bir marka olan, üstün ve başarılı yönetim modeliyle turizm sektöründe bir marka haline gelen Rixos Hotels'e sağladığımız krediyle Türkiye'de turizmin gelişmesine, ülkemize döviz girdisinin sağlanmasına katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. DenizBank olarak, Türkiye ekonomisinin gelişmesi, turizm sektörünün büyümesi için yeni kaynaklar sağlamaya devam edeceğiz. Yeni işbirliğimizin ülkemize ve bankamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ise "Genç ve dinamik yapısıyla Türkiye'nin önemli bankalarından biri olan DenizBank ve hızla yeni yatırımlarına devam eden Rixos Hotels'in gerçekleştirmiş olduğu bu finansman ve kredi işbirliği Türkiye turizminin geleceğine yapılan önemli bir yatırımdır" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir