Sadıkoğlu, Savarona için İstanbul'a dönüyor

Savarona yatını 49 yıllığına kiralayan Kahraman Sadıkoğlu, Savarona yatını bir süredir kiraladığını belirtti. İfadeleri alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUĞLA -  Atatürk'ün de bir süre kaldığı Savarona Yatı'na Göcek'te düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında başlatılan soruşturma sürüyor.

Savarona yatını 49 yıllığına kiralayan Kahraman Sadıkoğlu, "Savarona yatını bir süredir kiralıyorum. Olayla ilgili gelişmeleri takip etmek amacıyla yarın İstanbul'a döneceğim" dedi.

Jandarma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığının koordinasyonunda ve Uluslararası Göç Örgütü Temsilcilerinin iştiraki ile gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Muğla ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fethiye'nin Göcek beldesi açıklarında bekletilen Savarona yatında incelemede bulundular.

İnceleme kapsamında yatta bulunanların ifade işlemleri için sahil güvenlik botları ile Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüğü öğrenildi.

Yatı 49 yıllığına kiralayan Kahraman Sadıkoğlu, iş görüşmeleri kapsamında Irak'ta olduğunu belirterek, "Olaydan yeni haberdar oldum. Savarona yatını bir süredir kiralıyorum. Olayla ilgili gelişmeleri takip etmek amacıyla yarın İstanbul'a döneceğim" dedi.

Yatın bulunduğu noktaya basın mensuplarının belirli bir mesafeden sonra yaklaşmasına izin verilmiyor. Yatın çevresinde 3 sahil güvenlik botu devriye görevi yapıyor.

Soruşturma kapsamında Fethiye'de ilk ifadeleri alınan şüphelilerin Antalya'daki adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir