Salata hazırlamanın şık ve sağlıklı yolu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Sağlıklı bir yaşam için sofralarda salata yemeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Günlük beslenmede oldukça önemli bir yere sahip olan salatayı daha sağlıklı bir şekilde tüketebilmek için temizliğe, salata malzemelerinin lezzetini ve besin değerlerini korumaya özen göstermek önem arz ediyor. Saklama kabı, kesme tahtası ve servis kaşıklarından oluşan çok amaçlı Ceraware bambu salata setleri, yüzde 100 doğal yapısı ve antibakteriyel özellikleriyle hem mevsim yeşilliklerinin hijyenik bir şekilde doğranmasını hem de ilk günkü tazeliğinin korunmasını sağlayarak sağlıklı beslenmemize destek oluyor.
 
Lezzetli olduğu kadar sağlıklı salatalar hazırlamanın yolu temiz ve doğal mutfak ürünleri kullanmaktan geçiyor. Yeşilliklerin doğrandığı kesme tahtasının daima temiz ve hijyenik olması konusunda titiz davranmak gerekiyor. Ceraware, antibakteriyel kesme tahtası ve kase kapağı olarak kullanılabilen, servis kaşıkları ve salata kasesine sahip çok fonksiyonlu salata kase setleri, mutfağına ve sağlığına önem veren herkesin yardımcısı oluyor.
 
Bol Vitaminli Salatalar Hazırlamak Artık Mümkün!
Tamamen doğal, geri dönüşümlü ve dayanıklı malzeme olan bambu ağacından üretilen salata setleri, sağlıklı olmasının yanında kullanım kolaylığı da sağlıyor. Yeşillikler tek bir ürün ile hijyenik bir şekilde doğranarak muhafaza edilebilirken istenilen zamanda da servise hazır hale getirilebiliyor. Hava almaz kapağı sayesinde yeşillikler doğrandıktan sonra bile tazeliğini koruyor. Setlerde bulunan servis kaşıkları, bambunun antibakteriyel yapısından dolayı salataların vitamin değerlerini koruyarak en sağlıklı şekilde karıştırılmasını ve pratik bir şekilde servis edilmesini sağlıyor. Bakteri barındırmama özelliğiyle sağlıklı bir hayat sunan Ceraware salata setleri, hijyenik mutfak ürünleri için kullanılan onlarca temizlik malzemesine ihtiyaç duyulmadan temizlenebiliyor. -20’den +100 derece ısıya kadar dayanabilen ve bulaşık makinesinde yıkanabilen setler, su ile temas ettiğinde de diğer ahşap türleri gibi şişme yapmıyor. Bu nedenle uzun yıllar insanların sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlıyor. Renk çeşitleri ile oldukça şık bir görünüme de sahip olan salata setleri mutfak ve sofralara doğayı getiriyor. Yenilenebilir ve geri dönüşümlü olan bambu fiber çok amaçlı salata kase setleri çevreye ve insan sağlığına verdikleri önemle insanların sağlıklı bir şekilde hayat sürmelerine destek oluyor.
 
Kalite standartlarına uygun olan Ceraware salata kase setleri; Almanya’da LFGB, Amerika’dan FDA, Avrupa Birliği’nden REACH sertifikalarına sahip. Bakteri barındırmayan, kullanım kolaylığı sağlayan ve yüzde 100 ekolojik olan bu salata setlerinden sipariş etmek için www.ceraware.com.tr adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.