Şampiyon kupasına kavuştu

2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'ye kupası törenle verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'ye kupası törenle verildi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden üstü açık bir otobüsle tura çıkan sarı-lacivertli futbolcular, sahil yolundan yüzlerce araçlık bir konvoyla Bostancı'ya geldi. Şampiyonluk kupası ve basın mensuplarını taşıyan ikinci üstü açık otobüs de Fenerbahçe otobüsüne eşlik etti.

Şampiyonluk kutlamalarından kareler...

Burada takımı karşılayan Fenerbahçeli taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı. Futbolcular da taraftarlarla birlikte tezahüratta bulundu. Bostancı'dan itibaren insan seli içinde çok yavaş ilerleyen sarı-lacivertliler, taraftarların otobüse attıkları formaları imzalayıp, geri gönderdi.

Fenerbahçe'de kutlamaların merkezi olan Bağdat Caddesi'nde binlerce sarı-lacivertli taraftar, futbolcuları coşkulu bir şekilde karşılayarak, şampiyonluğu beraber tezahüratlar yaparak kutladılar.

Sarı-lacivertliler bu arıza nedeniyle yaklaşık 1 saat bekledi. Fenerbahçeli futbolcular, Bağdat Caddesi'nde binlerce sarı-lacivertli taraftar arasından geçerek, yaklaşık 5 saatte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na ulaştı.

Sarı-lacivertli ekip, stadında düzenlenen büyük kutlama organizasyonunda taraftarıyla buluştu. Tamamlanan 2010-2011 sezonunun özellikle ikinci yarısındaki maçlara büyük ilgi göstererek sarı-lacivertli ekibe önemli bir destek veren taraftarlar, tribünleri bu kez şampiyonluk kutlamaları için doldurdu.

Takımın stada gelişinden önce başlayan kutlamalarda öncelikle Fenerbahçe'nin kuruluşunun 100'ncü yılında sarı-lacivertli camia için "100. Yıl Marşı" besteleyen Kıraç, Fenerbahçe forması giyerek sahne aldı. Kıraç marş ve şarkılarıyla tribünleri dolduran binlerce taraftara büyük bir coşku yaşattı.

Kıraç'ın ardından sahneye bu kez şarkıcı Ziynet Sali Çıktı. Sali ve beraberindeki iki dansçı kızın kıyafetlerinin üst bölümü de Fenerbahçe formasından oluştu. Mini konserlerin ardından yapılan dans gösterileri de ilgiyle izlendi. Stadı dolduran taraftarlar, kutlamalar başlamadan önce tribünlerde şampiyonluk şarkılarının yanında rakiplerine de gönderme yaparak sık sık "Kıskananlar Çatlasın" şeklinde tempo tuttular.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar'ında katıldığı görkemli kupa töreni öncesi bir açıklama yapan Aziz Yıldırım konuşmasını, "Zafer inananlarındır" sözüyle bitirdi.

Şampiyonluk kupasını kaldıran Kaptan Alex ve futbolcular kupayla statta şampiyonluk turu attılar.

Bu konularda ilginizi çekebilir