Seçim mitingleri iptal edildi

Liderler Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin bulunamaması nedeniyle programlarını değiştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, bugünkü programında yer alan partisinin Erzincan ve Gümüşhane mitinglerine katılmayacak.

Edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesi nedeniyle programını iptal etti.

Erdoğan, bugünkü programında yer alan partisinin Erzincan ve Gümüşhane mitinglerine katılmayacak. Bu mitinglerin, bakanlar ve parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirileceği öğrenildi.

İstanbul Üsküdar'daki özel konutunda bulunan Başbakan Erdoğan'ın, önümüzdeki saatlerde Kahramanmaraş'a gideceği bildirildi.

Mitingler iptal edildi

Diğer yandan MHP, seçime kadar olan mitinglerini iptal etti. MHP, bugün Giresun ve Samsun yarın ise Amasya ve Tokat'ta miting yapmayı planlıyordu. MHP'nin 28 Mart Cumartesi günü ise miting programı bulunmuyor.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da, partisinin bugün düzenleyeceği Bartın ve Zonguldak mitinglerini iptal etti.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin içinde bulunduğu helikopterin düşmesi ve olay yerine henüz ulaşılamaması sebebiyle bugün gerçekleştirilecek olan Ardahan mitingini iptal etti.

Edinilen bilgiye göre, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin içinde bulunduğu helikopterin düşmesi ve olay yerine henüz ulaşılamaması sebebiyle, Saadet Partisi'nin, Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un da katılacağı Tokat ve Çorum mitingleri iptal edildi.

Kurtulmuş'un Kahramanmaraş'a gideceği öğrenildi.