SGK, 'kolay kolay' ödetecek

SGK, prim borçlarını yapılandırma kampanyasını reklamla duyuracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), borçlularını, "Borçlarınızı dert etmeyin kolay kolay ödeyin" sloganıyla yürüteceği reklam kampanyasıyla prim borçlarını yapılandırmaya çağıracak.

Verilen bilgiye göre, prim borçlarının yapılandırılmasına ilişkin son başvuru tarihi olan 2 Mayıs yaklaşırken SGK yaygın bir reklam kampanyasına başladı.

Kampanya kapsamında esnaf ve sanatkarlar, işverenler, emekliler ve çiftçiler için farklı kampanya malzemeleri hazırladı.

Kampanyada kullanılacak bilboard ve afişlerde "Borcunuzu dert etmeyin kolay kolay ödeyin!" sloganı çerçevesinde, işverenlerin, çiftçiler, esnaf ve sanatkarlar ile emekli olmaya hak kazananların prim borcu yapılandırma imkanından yararlanarak, geleceğe güvenli bakacakları vurgulanacak.

Prim borcu nedeniyle emekli olamayan esnaf, sanatkar ve çiftçilerin, borçlarını yapılandırarak emeklilik ve sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğinin işleneceği bilboard ve afişlerde, bu kapsamdakilerin SGK'ya uğrayıp, birikmiş prim borçlarını öğrenebileceği, Ziraat Bankasının 60 aya varan vadeli kredileri ve diğer avantajlı çözümlerinden faydalanabileceği duyurulacak.

Televizyonlar için hazırlanan 4 ayrı reklam filminde ise hedef kitleyi oluşturan 4 kesimin temsilcileri rol aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir