Shell büyümeye devam edecek

Shell Türkiye'de, müşterilerinin ihtiyaç duydukları her alanda faaliyet göstermeye ve yatırım yapmaya devam edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Shell Türkiye Şirketleri Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Shell'in Türkiye'de, hem akaryakıt hem de havacılık, doğal gaz, LPG ve petro kimya gibi faaliyet gösterdiği diğer alanlarda da büyümeye devam edeceğini bildirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Shell&Turcas, İstanbul Maslak Organize Sanayi Bölgesinde 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Mas Petrol akaryakıt istasyonunu yenileyerek, Shell markası ile tekrar hizmete açtı.

Mas Petrol/Maslak Shell istasyonunun açılışı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Shell Türkiye Şirketleri Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Royal Dutch Shell Avrupa Perakende Başkan Yardımcısı Istvan Kapitany, Shell&Turcas İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis, Shell&Turcas  Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir ile istasyonun sahibi Ata Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gazioğlu'nun katılımıyla yapıldı.

Ahmet Erdem, açılışta yaptığı konuşmada, müşterilerinin ihtiyaç duydukları her alanda faaliyet göstermeye ve yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Erdem, Shell'in Türkiye'de, hem akaryakıt hem de havacılık, doğal gaz, LPG ve petro kimya gibi faaliyet gösterdiği diğer alanlarda da büyümeye devam edeceğinin altını çizdi.

Royal Dutch Shell Avrupa Perakende Başkan Yardımcısı İstvan Kapitany, Türkiye'nin, Shell Global için yeni yatırımlarla büyümek istediği anahtar ülke konumunda olduğunu vurgulayarak, Shell'in Türkiye'deki operasyonlarından çok memnun olduklarını ifade etti.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir