Sıcaklıklar düşüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA – Hava sıcaklığı, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz’de 2 ila 4 derece azalacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Batı Karadeniz bölümü ile Sakarya, Çankırı, Diyarbakır, Batman, Siirt, Samsun ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
Hava sıcaklığı, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. 
Rüzgar ise genellikle batı ve kuzeybatı, zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in batı kıyıları ile yağış alan yerlerde, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. 

Bazı illerde hava durumu

[PAGE]

Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu. (25) 
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (27) 
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (28) 
ADANA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu. (30) 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (24) 
SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (26) 
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (20) 
VAN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17) 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (29) 

Bölgelerde hava durumu
MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, bölgenin kuzeyinin yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin parçalı bulutlu. 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği öngörülüyor. 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çankırı çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gökgürülütlü sağanak yağışlı geçecek. 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra bölge geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Bingöl çevreleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.