Sıcaklıklar yurt genelinde artıyor

Meteoroloji'nin son verilerine göre hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece artacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Hava sıcaklığı yurt genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Rize, Artvin, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Erzincan, Tunceli ve Bingöl ile öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Bolu, Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta, Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçeleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

Bazı illerde hava durumu

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(29)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(32)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra İbradı ve Akseki ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(31)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(25)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(20)

DİYARBAKIR: Parçalı az bulutlu.(33)

Bölgelerde hava durumu

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölgenin güneydoğusu parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ile Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara ve Çankırı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Genellikle parçalı, zamanla bölgenin doğusu çok bulutlu, öğleden sonra Rize, Artvin ve Bayburt çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla bölgenin kuzeyi çok bulutlu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzincan, Tunceli, Muş ve Bingöl çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı az bulutlu geçecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir