Şimdi de "Ordulu Ramos"

"Adanalı Ronaldo", "Konyalı Messi"den sonra "Ordulu Ramos"umuz oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ORDU - Orduspor ve çeşitli amatör takımların altyapılarında futbol oynayan Uğur Bayazıt, Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos'a benzerliğiyle dikkati çekiyor.

Futbol oynamayı bıraktıktan sonra özel bir sektörde çalışan Uğur Bayazıt (25), AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü bir oyuncuya benzetilmenin gurur verici olduğunu söyledi.
En büyük hayalinin İspanya'ya giderek Sergio Ramos ile tanışmak olduğunu belirten Bayazıt, "Oldukça popüler bir oyuncuya benzetilmek gurur verici. Futbolu ve sporu sevdiğimiz için ben halimden gayet memnunum. İspanya'ya gidip Ramos ile orada tanışmak istiyorum. Ona Orduspor forması hediye etmek isterim" dedi.
Sokakta yürürken bazı futbolseverlerin kendisinden imza istediğini, fotoğraf çektirenler olduğunu anlatan Bayazıt, şunları kaydetti:
"Ramos'a benzerliğimle ilgili çok ilginç anılarım oluyor. Hatta karşılaştığım bazı Türk oyuncular beni Ramos sanmıştı. Bunlardan biri Nihat Kahveci'ydi. Nihat ağabey daha önce İspanya'da futbol oynadığı yıllarda beni Atatürk Havalimanında görmüş, bana dönerek İspanyolca bir şeyler söylemişti. Türk olduğumu öğrenince çok şaşırmıştı."