”Sınavın tekrarı değerlendirilmeli”

AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç, KPSS iddiaları ile ilgili olarak sınavın yeniden yapılmasının değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, KPSS iddiaları ile ilgili olarak, sınavın yeniden yapılmasının bir yol ve yöntem olarak değerlendirilebileceğini söyledi.

Kılıç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, KPSS ile ilgili iddialara ilişkin, "İddialar herkesi derinden rahatsız etmiştir. İddiaların, olumsuzlukların tespit edilmesi, tümüyle ortadan kaldırılması temel arzumuz ve talebimizdir. Devlet Denetleme Kurulu çalışmaya başlama talimatını aldı. Bu sınav üzerindeki bütün kuşkuların, olumsuzlukların ortadan kaldırılması, ilgili, yetkili, sorumlu, herkesin görevidir" dedi.

Bir gazetecinin, "Tartışmalar sürerse sınavın iptali söz konusu olabilir mi?" sorusuna Kılıç, "En nihayetinde sınavın yeniden yapılması bile bir yol ve yöntem olarak değerlendirilecek şekilde, adalet ve hakkaniyet duygusunun gençlerimizdeki varlığını kaybetmeyecek şekilde risk alınmalı ve inisiyatif kullanılmalıdır" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir