SMA'yı Eczacıbaşı dağıtacak

Pfizer Nutrisyon ve Eczacıbaşı arasında yapılan anlaşmayla SMA mamalarının Türkiye'de dağıtımını Eczacıbaşı Girişim yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Pfizer Nutrisyon ile Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarından Eczacıbaşı Girişim, SMA mamalarının dağıtımına yönelik yeni bir ortaklık üzerinde anlaşmaya vardı. Söz konusu anlaşma çerçevesinde Eczacıbaşı Girişim, Pfizer Nutrisyon'un SMA ürün portföyünün tamamını Türkiye'deki satış kanallarına ulaştıracak.

Pfizer Türkiye ve Eczacıbaşı Girişim arasındaki işbirliği dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Pfizer Nutrisyon Avrupa, Pasifik ve Gelişen Pazarlar Bölge Başkanı Emmet Browne, 90 yılı aşkın bir süredir sürdürülen araştırmalar sayesinde SMA'nın tercih edilen beslenme çözümü olmayı hedeflediğini belirtti.

Eczacıbaşı Topluluğu Tüketim Ürünleri Grubu Başkanı Hakan Uyanık da hızlı tüketim alanında sahip oldukları deneyim ve bilgi birikimini Pfizer ile yapılan yeni işbirliğine aktaracaklarını, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu bünyesinde temizlik kağıtları, cilt bakım, kişisel bakım ve kozmetik ürünleri kategorilerinde birçok ürün pazara sunulduğunu, bu ürünlere SMA gibi bir markanın da katılacağını vurguladı

Biofactors System'le üretiliyor

Pfizer Türkiye Nütrisyon Genel Müdürü Cem Açık ise SMA bebek mamalarının çocuklar için dengeli beslenme sunan ürünler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Eczacıbaşı Girişim ile yaptığımız bu işbirliği, bebek ve çocukların sağlıklı büyümesi ve gelişimini desteklemek üzere ülkemizdeki pek çok anne babanın ihtiyaç duyduğu kritik beslenme ürünlerine kolaylıkla erişimini sağlayacak. Bu ortaklığın Pfizer Nutrisyon;un gelecekte de bu ihtiyacı karşılamaya devam etmesine önemli destek olacağına inanıyorum."

Pfizer'in özel bilimsel Biofactors System'i kullanılarak tasarlanmış SMA ürünleri, Türkiye'de Pfizer Nutrisyon'un GOLD ürün portföyü içinde pazarlanacak. SMA mamaları Amerikan Pediyatri Akademisi (AAP), Avrupa Pediyatrik Gastroentereloji, Hepatoloji ve Nutrisyon Derneği (ESPHGAN) ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) gibi önde gelen beslenme otoritelerinin en güncel tavsiyeleri çerçevesinde geliştirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir