Sokak sanatçıları 'Forum'larda buluşacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali'nin ikincisi, 18-19 Mayıs tarihlerinde Marmara Forum ve Forum İstanbul'da gerçekleşecek.
Marmara Forum'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un iki alışveriş ve yaşam merkezi Marmara Forum ve Forum İstanbul, festival kapsamında dünyanın dört bir yanından en yetenekli sokak sanatçılarını ağırlayacak.
Brezilya'dan bir çeşit meditasyon aracı olan Buugengs ile harika şekiller yaratan Gustavo Ollitta, hulahopun onlarcasını çeviren Hollandalı Lisa Lottie, Hollanda'dan Hindistan'a özel sokak sanatı gösterileriyle Ramana, akrobasi hareketleriyle insan vücudunun sınırlarını zorlayan Avustralyalı Reuben DotDotDot, Danimarka'dan balon şovuyla herkesi şaşkına çeviren Mr. Toons, Gürcistan'dan Puppet şov gösterisiyle eğlenceli anlar yaşatacak Our Band ve farklı müzik aletlerini kullanarak inanılmaz bir müzik şöleni sunacak İngiliz Vid Warren bu festivalde buluşacak.
Dünyanın dört bir tarafından gelen sanatçılar, 2 gün boyunca alışveriş merkezlerinin farklı yerlerinde sergileyecekleri performanslarla ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.