Solarkent'e 'önce taşın sonra öde'

Solarkent'ten ev alanlar peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra ödemeye başlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Aydınlı Yapı'nın ilk projesi Solarkent, 60 aya sıfır faizle, peşinat ve ilk taksiti teslim tarihinden bir ay sonra ödeme fırsatı sunan kampanya başlattı.

Aydınlı Yapı'nın yeni kampanyasıyla Solarkent'ten ev alanlar, peşinat ve ilk taksiti, resmi teslim tarihi olan Nisan 2011'de yaşamaya başladıktan sonra, Mayıs 2011'de ödeyecek ve  "0" faizle 60 ay vade imkanından yararlanacak.

Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, kampanya ile Solarkent'ten ev alanların, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacaklarını söyledi. Ev sahiplerinin yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra Mayıs 2011'de ödeyeceklerini ifade eden Çepni, 'önce taşın, sonra öde, hemde faizsiz öde' dediklerini belirtti.

Çepni, kampanyayla yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi.

Türkiye hazır giyim sektörünün önde gelen gruplarından Aydınlı'nın 2009 yılında inşaat sektörüne iddialı bir giriş yaptığını ve ilk projesi Solarkent'te sona gelindiğini belirten Alpay Çepni, Solarkent'in Esenyurt'ta yükseldiğini, konut teslimine 7 ay kala projenin yüzde 85'ini tamamlamış olduklarını söyledi.

Solarkent'in sektöre pek çok yenilik getirdiğini ifade eden Alpay Çepni, projenin teknik detaylarına ve projede gelinen noktaya ilişkin şunları söyledi:

"Solarkent, maksimum tasarruflu, 'A+ enerji sınıfı' bir proje. Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi. Projede 1,2 milyon dolar ekstra yatırımla depreme karşı üstün bir yapı kalitesi sağladık. Ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım olanağı sunuyoruz.

Site içindeki anaokulu ve kreş için Okyanus Koleji ile anlaşma imzaladık. Evlere rezidans kalitesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz; çalışan ailelere yönelik 'housekeeping' ve yemek servisi hizmeti vermeyi planlıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir