Şota, Kayserispor'la anlaştı

Gürcü teknik direktör, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - Kayserispor'da, teknik direktörlük için prensipte anlaşma sağlanan Şota Arveladze ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Tolunay Kafkas'ın, sezon bitiminde teknik direktörlük görevini bırakacağını açıklamasının ardından eski Trabzonsporlu futbolcu ve Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında yardımcı antrenörlük yapan Şota ile daha önce prensipte anlaşan Kayserispor, Gürcü çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, "Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında yardımcı antrenörlük görevi yapan Şota Arveladze, Kayserisporumuz ile 2 yıl için anlaşmıştır. Kayserispor camiası ve yeni hocamız için hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Kulüp Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, yeni sezonda Kayserispor'un daha iddialı bir takım olacağını söyledi.

Takımdaki eksikleri gidermek için transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Miraboğlu, "Yeni teknik direktörümüz Şota'nın ve teknik ekibin talebi doğrultusunda takımdaki eksik bölgelere yeni transferler yapacağız. Yabancı oyuncu olarak forvet, orta saha ve stoper olmak üzere 3 futbolcu alacağız. Diğer eksiklerimiz için de yerli oyuncu arayışımız sürüyor. İlgilendiğimiz bazı futbolcular var. Takım için faydalı olacağına inandığımız isimler üzerinde yoğunlaşıp, transferi bu doğrultuda gerçekleştireceğiz" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir