SSM ve BTK personel alacak

Savunma Sanayi Müsteşarlığı, 52 sözleşmeli personel, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu da 23 Bilişim Uzman Yardımcısı alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Savunma Sanayi Müsteşarlığı, özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere sınavla 52 sözleşmeli personel, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu da sınavla 23 Bilişim Uzman Yardımcısı alacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan duyuruya göre, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere sınavla kadro karşılıksız sözleşmeli personel alacak.

Sınavla Proje Asistanı unvanlı pozisyonda çalıştırılmak üzere B grubu 26 ve Yönetici Asistanı unvanlı pozisyonda çalıştırılmak üzere C grubu 26 kadro olmak üzere toplam 52 kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacak.

Başvuru için istenen belgeler en geç 24 Ekim günü mesai bitimine kadar Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın Balgat'taki adresine şahsen veya elden teslim edilecek.

Başvuran adaylardan KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak her pozisyon için 5 katına kadar aday sınava çağrılacak. Mülakat şeklinde yapılacak sınava çağrılan adaylar, bir ön görüşmeye çağrılabilecek. Mülakat tarihi, çağrılacak adayların isimleri ile birlikte Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde ilan edilecek.

Başvuru ve sınav koşulları için ayrıntılı bilgi Savunma Sanayi Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığının (312) 4119014 numaralı telefonundan alınabilecek.

BTK'ya 23 personel

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, merkez teşkilatına yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile 23 Bilişim Uzman Yardımcısı alacak.

Dört yıllık lisans öğrenimi veren, mühendislik alanında elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, endüstri, bilgisayar ve telekomünikasyon mühendisliği bölümlerinden, sosyal bilimler alanında iktisat, işletme, maliye ve hukuk bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan, 10-11 Temmuz 2010 veya 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) ilgili puan türünde en az 70 puan almış almış olma şartlarının arandığı sınava girmek isteyenler, kurumun internet sitesinde (www.btk.gov.tr) yer alan başvuru formunu doldurarak, elektronik ortamda başvuracak.

Ankara'da 19 Kasımda yapılacak yazılı sınavda en yüksek puandan başlamak üzere yapılacak sıralamada atama yapılacak boş kadro sayısının 4 katı aday başarılı kabul edilerek, sözlü sınava girmeye hak kazanacak.

Yazılı ve sözlü sınavlara girmeye hak kazananlar ile sınavlarda başarılı olanlar, kurumun hizmet binasında ve internet sitesinde ilan edilecek, ayrıca sınav giriş belgeleri ile sınav sonuçları adreslerine gönderilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir