SunExpress'ten 'kış güneşi' kampanyası

30 Kasım'a kadar her hafta en az 10 iç hatta yapılacak uçuşlarda tüm biletleri her şey dahil 49 YTL'den satışa sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 26 Ekim 2008 tarihinde başlatılacak ''Kış Güneşi'' kampanyasıyla, 30 Kasıma kadar her hafta en az 10 iç hatta yapılacak uçuşlarda tüm biletleri her şey dahil 49 YTL'den satışa sunacak.

SunExpressten yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanya kapsamında şirketin her pazar internet sitesi üzerinden duyuracağı en az 10 iç hatta, yolcular biletlerini pazar günü 12.00 ile 17.00 saatleri arasında satın alabilecek.

Biletler, SunExpress'in ''www.sunexpress.com'' adresindeki sitesinin yanı sıra ''444 0 797'' numaralı çağrı merkezinden de alınabilecek. Kampanya kapsamındaki sürpriz hatların duyurusu, internet sitesi üzerinden 26 Ekim ile 2–9–16–23 Kasım pazar günleri saat 12.00'de yapılacak. 26 Ekim pazar günü başlayacak kampanya dahilinde satılan biletlerde iptal ve değişiklik yapılamayacak.

SunExpress, 29 Ekim 2008 tarihinde başlayacak kış tarifesi kapsamında, iç hatlarda İzmir'den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a, Antalya'dan Adana, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Trabzon ve Van'a, İstanbul Sabiha Gökçen'den ise Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a aktarmasız seferler düzenleyecek.

Ayrıca Bursa ile Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, İzmir ve Antalya arasındaki karşılıklı uçuşlar da devam edecek. Adana ile Trabzon ve Erzurum arasında da haftada 1 karşılıklı uçuş yapılacak.