Suzuki'den 2 bin liralık kampanya

Suzuki'nin Swift, SX4, Jimny ve Splash gibi en çok tercih edilen modellerinde 2 bin liralık indirim kampanyası uygulanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Suzuki'nin Swift, SX4, Jimny ve Splash gibi en çok tercih edilen modellerine sahip olmak isteyenlerin Mart ayı boyunca 2 bin liralık indirim kampanyasından yararlanabilecekleri duyuruldu.
Suzuki Türkiye Murahhas Azası Ali Savcı, yaptığı yazılı açıklamada, yılın ilk aylarının otomotiv sektöründe talebin daraldığı aylar olduğuna işaret ederek, hayata geçirdikleri avantajlı kampanyalarla talebi canlandırmak istediklerini bildirdi.
Ali Savcı, dört modelin tüm versiyonlarında Mart ayı sonuna kadara geçerli olacak 2 bin liralık indirimin, satışlara olumlu yansıyacağını beklediklerini söyledi.
Kampanyanın otomobil satın alma ihtiyacı olan veya mevcut aracını yenilemek isteyenler için bir fırsat olduğunu belirten Ali Savcı, "Yeni kampanyamız ile birlikte fiyatlarımızı daha cazip hale getirdik, Suzuki farkını ve ayrıcalığını deneyimlemek isteyen tüketicilerimizi bayilerimize bekliyoruz" dedi.
Suzuki'nin ürün gamından Swift'in 1,3 lt benzinli ve dizel, 1,5lt AT benzinli ve 1,6 lt sport versiyonu , Splash'in 1,2 lt benzinli ve 1,3 lt dizel, Jimny;nin 1,3 lt benzinli, SX4'ün 1,6 lt benzinli ve dizel versiyonları mart ayı boyunca indirim avantajıyla tüketicinin beğenisine sunulacak.
Bu konularda ilginizi çekebilir