T-box kutudan çıktı, mağazaya girdi

T-box'ın ürün gamı ve tasarımı 9 aylık bir çalışmadan sonra değiştirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tişört, iç çamaşırı gibi pek çok ürünü sıkıştırılmış halde küçük kutularda sunan T.box markası, yeni mağazacılık konseptiyle tüketicilerle buluştu. 2010 yılında A&Y Marka bünyesine katılan T.box'ın, tüm mağazacılık operasyonu, ürün gamı ve tasarım anlayışı, 9 aylık bir çalışmanın ardından yeniden oluşturuldu.

A&Y Marka Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, T.box'ın Marmara Forum'da açılan yeni mağazasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bünyesinde Network, Fabrika, Que, Beymen Business, Arzu Kaprol gibi markaları bulunduran A&Y Magazacılık'ın, geçen yıl Haziran ayında T.box'ı da markaları arasına dahil ettiğini hatırlattı.

5 yıl sonunda A&Y Marka Mağazacılığın cirosunun yüzde 50'sini T.box'ın oluşturacağını bildiren Çamurdan, bu yıl 12 yeni mağaza açarak toplam satış alanını 10 bin metrekareye çıkaracaklarını söyledi.

200 mağaza hedefleniyor

Mevcut 13 T.box mağazasını zaman içinde dönüştürmek istediklerini belirten Çamurdan, yatırım planlarına ilişkin bir soru üzerine, ''CFO'nun kalbini sıkıştıracak kadar çok yatırım planlıyoruz, 20 milyon dolara yakın... 5 yıl içinde 200'ün üzerinde mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz'' dedi.

T.box'ı yurtdışına da götürmek istediklerini anlatan Çamurdan, Altınyıldız'ın Avrupa, ABD ve İran'da ofisleri bulunduğu bu kanalla o bölgelere baktıklarını söyledi.

Koleksiyonda yenilikler var

Toplantıda verilen bilgiye göre, T.box koleksiyonunda, kadın ve erkek kategorileri altında elbiseden ayakkabıya, pantolondan çantaya, aksesuardan pijamaya ve kırtasiyeye kadar çok sayıda ürün bulunuyor.

T.box mağazalarında satışa sunulan ürünlerin en önemli özelliği renkli ve kendine özgü hikayelerinin olması. Koleksiyondaki bazı parçalarda yer alan 1453 rakamı T.box'ın Istanbul sevgisini gösterirken, şarkı sözlerinden esinlenilen tasarımlar, her semtin kendine özel semt tişörtleri olması ya da ''Cebinde akrep var'' deyimine gönderme yapan akrep baskılı pantolon cepleri gibi detaylar yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir