Tankerin gizli bölümünden çıktı

Adana'da 970 kilogram esrar ele geçirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Adana'da otoyolda kovalama sonucu kaza yaparak duran tankerin yakıt bölümünde 970 kilo 900 gram esrar ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir yakıt tankeriyle esrar taşındığı bilgisi üzerine aracı takibe aldı.

İncirlik park alanındaki kontrol noktasında durdurulmak istenen tankerin sürücüsü, aracı polis ekiplerinin üzerine sürüp, bariyerlere çarparak kaçmaya başladı.

Telsizi anonslarıyla yönlendirilen ekipler, otoyolun Yenice Gişeleri, Kozan Yolu, Alparslan Türkeş Bulvarı, Beyaz Evler ve Kasım Ener çıkışlarını polis araçlarıyla kapattı.

Otobana yerleştirilen kapanın üzerinden geçen tanker, lastikleri patlayınca Alparslan Türkeş Bulvarı çıkışı yakınında bariyere çarparak durdu.

Tankerden inerek kaçan sürücüsü, Toros Mahallesi'ndeki bir apartmanın bodrumunda yakalandı.

Tankerin yakıt bölmelerinde yapılan aramada 970 kilo 900 gram esrar ele geçirildi.

Operasyona ilişkin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise "Uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan eğitimlerin, üretilen projelerin, alınan polisiye tedbirlerle gerçekleştirilen operasyonların önemli olduğunu biliyor ve gençlerimizi, sonu olmayan bu yoldan kurtarmak için değerli vatandaşlarımızın büyük desteğiyle zaman ve mekan sınırı tanımadan çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir