Tarım Sektörü Rehberi güncellendi

Bakanlığın isim ve teşkilat yapısında yapılan değişikliğin ardından, rehber güncellenmiş bilgiler ve yeni yüzüyle sektöre hizmet verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yılın ocak ayında hizmete sunulan Tarım Sektörü Rehberinin internet sitesi yenilendi.

Edinilen bilgiye göre, bakanlığın isim ve teşkilat yapısında yapılan değişikliğin ardından, rehber güncellenmiş bilgiler ve yeni yüzüyle sektöre hizmet verecek.

Tarım sektörünün tüm dinamiklerini bir araya getiren Tarım Sektörü Rehberi, "Bakanlık, Tarımsal İçerikli Kuruluşlar, Birlikler, Üniversiteler, Uluslararası Kuruluşlar, Tarımsal Etkinlikler, Önemli Bilgiler ve Fuarlar" gibi 8 ana bölümde açılan alt başlıklarda birçok bilgiyi kullanıcılarına detaylı olarak sunuyor.

Tarım mevzuatına kapsamlı olarak yer verilen rehberde, son 10 yılda yayımlanan tüm tarımsal içerikli kanunlar ile çiftçilerin yıl içinde alacakları teşvik ve desteklere ilişkin bilgilere de yer veriliyor.

6 milyon tıklama sayısına ulaştı

Kapsamlı alan çalışmasının ürünü olan Tarım Sektörü Rehberi internet sitesi 15 Kasım 2011 tarihi itibarıyla 6 milyon tıklanma sayısına ulaştı.

Rehberde, tarım alanındaki işletmelerin sektördeki faaliyetleri, büyüklükleri ve iletişim bilgileri de yer alıyor.

Bu çerçevede 65 kategoride 2 binin üzerinde firmanın detaylı bilgilerine ulaşmak mümkün. İnternet sitesinde arama motoru da bulunan Tarım Sektörü Rehberine "www.tarimrehberi.gov.tr" internet adresinden ulaşılıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir