TCDD Balkan turu düzenliyor

TCDD Vakfı'nın kuruluşu olan Ray-Tur, 20 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Balkan Turu düzenliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
ANKARA - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Vakfı'nın kuruluşu olan Ray-Tur, 20 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Balkan Turu düzenliyor.
TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2011-2012 yıllarında Balkan ülkelerine tur düzenleyen Ray-Tur'un, yoğun istek üzerine 20 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde yeniden Balkan turu düzenlediği belirtildi.
Beş yıldızlı otel konforuna sahip yataklı özel trenle gerçekleştirilecek olan turun, 20 Nisan'da Sirkeci Gar'dan başlayarak, Yunanistan, Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna-Hersek, Karadağ ve Hırvatistan olmak üzere 7 ülkeyi kapsadığının ifade edildiği açıklamada, turun 8 gece otel, 6 gece trende konaklama olmak üzere 4 Mayıs'ta Sirkeci Gar'da sona ereceği kaydedildi.
Açıklamada, Ray-Tur'un trenle Balkan Turu'nun yanı sıra Ankara'dan THY ile Endülüs (Sevilla-Cordoba-Granada-Malaga-Ronda ve Marbella), THY ile İtalya (Roma-Floransa-Venedik), Rusya (Volga Nehri) ve Hindistan'dan oluşan yurt dışı turları, Yüksek Hızlı Tren ile günübirlik (Eskişehir ve Konya), Ankara'dan otobüsle baştan başa Karadeniz (Batum konaklamalı) ve Hitit Şehirleri Turu düzenlediği bildirildi.