Tekirdağ'daki selde kayıp iki kişiye ulaşılamadı

Kayıp kişilerin aranmasına yarın da devam edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Saray ilçesinde meydana gelen sele kapılan iki kişiye halen ulaşılamadı.

Saray ilçesindeki bir çiftlik evinde çalışırken sel sularına kapılan 5 kişilik Çakar ailesinden 3 kişinin cesedine ulaşılırken, Baba Fatih Çakar (50) ve kızı Berna'yı (8) arama çalışmalarından bugün de bir sonuç alınamadı.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek,yaptığı açıklamada,  selin olduğu yerde su seviyesinin düşmesine ve kilometrelerce mesafedeki bir alanda yoğun bir şekilde devam etmesine karşın aramalarda bir sonuca ulaşılamadığını söyledi.

Kayıp kişilerin aranmasına yarın devam edileceğini ifade eden Kemelek, çalışmalara askeri birlikler, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı balık adamlar, arama köpekleri ve sivil kurtarma ekiplerinin destek verdiğini ifade etti.

Anne Handan (30), Büşra (12) ve Azra Çakır'ın(6) cenazelerinin toprağa verilmek üzere yarın THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul Atatürk Hava Limanı'ndan Erzurum'a gönderileceği bildirildi.

Bu arada, çiftlik evi dışında selin vurduğu Bahçeköy'de yaşamını yitiren Fatma (79) ve Mustafa Bilgin (82) çiftinin cenazeleri de Çerkezköy'de toprağa verildi.

Çerkezköy'deki cenaze törenine Vali Kemelek, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Necip Taylan da katıldı.