Teknosa satış alanını artıracak

Teknosa Genel Müdürü Nane, 2011'de net 20 bin metrekare daha alan eklemek istediklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, şu an toplam net 105 bin metrekare alanda satış yaptıklarını belirterek, 2011 yılında net 20 bin metrekare daha alan eklemeyi hedeflediklerini bildirdi.

Nane, bir etkinliğe katılmak için geldiği Adana'da, Teknosa'nın bu yıl 10. yılını kutladığını belirterek, kuruldukları ilk günden bu yana sektörün liderliğini açık ara devam ettirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Şu an Türkiye genelinde 68 il 39 ilçede 260 mağazayla tüketici ile buluştuklarını anlatan Nane, tüm mağazalarda toplam net 105 bin metrekare satış alanına sahip olduklarını ifade etti.

Bu rakamı gelecek yıl artırmayı planladıklarını bildiren Nane, ''2011'de net 20 bin metrekare daha alan eklemek istiyoruz. Bu hedef depo veya personel dinlenme yerleri gibi alanların dahil edilmediği net satış alanı olacak'' dedi.

Nane ayrıca, gelecek yılın ekonomik ve politik açıdan daha rahat olacağını düşündüklerini belirterek, her iki alanda da olumlu gelişmeler beklediklerini söyledi.

Türkiye'nin de 2011 yılında genel seçimleri atlatacağını belirten Nane, tüm bu gelişlerin pozitif yansımaları olacağını sözlerine ekledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir