Termo Teknik'e Avrupa'dan yoğun ilgi

Termo Teknik'in ürettiği panel radyatörleri Avrupa ülkelerinden yoğun ilgi görüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Radyatör üreticisi İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye'de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, Avrupa ülkelerini kendine bağladı.

Üretimin yüzde 80'ini, 40'ı aşkın ülkeye ihraç ettiklerini belirten Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu, dünyanın her yerine ihraç ettikleri panel radyatörlerin özellikle Avrupa ülkeleri tarafından daha çok talep edildiğine dikkat çekti.

Oraloğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Ürünlerimizi ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine ihraç ettiğimiz için AB standartlarına uygun olarak üretim yapıyoruz. Üstün teknoloji ile üretilen radyatörlerimiz için kullanmış olduğumuz malzemeler de yüksek kalitededir. Geniş seçim imkanı, ihtiyaca göre farklı ebatları, zarif görünümleri, kullanım kolaylığı, uzun ömürlü, çevre dostu ve 10 yıllık garanti belgesi ile sektörde farklılık yaratmaya devam ediyoruz. 

Zarif dizaynları sayesinde tüm mekanlarda rahatlıkla kullanılabilme özelliğine sahip olan Termolux, Termolux VK, Termolux Centertap, Softline, TermoDesign, TermoStyle gibi modellerimiz, yüksek verimleri sayesinde bulunduğu ortamı kısa sürede ısıtıp, yakıttan da maksimum tasarruf sağlıyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir