Tesco Kipa, 134. mağazasını Söke'de açıyor

Turkmall, Novada Outlet Söke'yi 2012 yılının bahar aylarında ziyaretçileriyle buluşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AYDIN - Tesco Kipa, Türkiye'deki 134. mağazasını Söke, Kuşadası, Didim, Bodrum gibi tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan ve yapımı devam eden Novada Outlet Söke'de 24 Kasım tarihinde açıyor.

Kipa Söke Extra mağazası, müşterilerine 5 bin metrekaresi net satıs olmak üzere toplam 8 bin metrekare alanda hizmet verecek.

Türkiye'deki 134. mağaza, Aydın'da ise 4. mağaza olacak Kipa Söke Extra'da, vatandaşları açılışa özel sürprizler ve indirimlerin beklediği bildirildi.

Türkiye'de alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusunda faaliyet gösteren Turkmall, Novada Outlet Söke'yi 2012 yılının bahar aylarında ziyaretçileriyle buluşturacağı belirtildi.

Novada Outlet'in yatırım bedeli 45 milyon euro

Konumu itibariyle bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası olması beklenen, 45 milyon euro yatırım değerine sahip Novada Outlet Söke, inşaat aşamasından bu yana sağladığı istihdamın yanı sıra yaklaşık bin kişiyi istihdam edeceği kaydedildi.

Turkmall'un Üst Yöneticisi (CEO) Levent Eyüboğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 15 yıl içinde 20 alışveriş merkezini tamamladıklarını bildirdi. Turkmall olarak bütün projelerinde gidilen bölgelerin sosyal ve ekonomik hayatına canlılık kazandırdıklarını ifade eden Eyüboğlu, birincisini Söke'de açacakları Novada Outlet Söke'nin en önemli projelerinden biri olduğunu belirtti.

Eyüboğlu, 2012 yılının bahar aylarında açılacak olan Novada Outlet Söke'nin yıl boyu düzenlenecek dinamik pazarlama faaliyetleri, özel etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçilerine sürekli sürprizler sunacağını kaydetti.

32 bin 500 metrekare üzerine inşa edilen Novada Outlet Söke, 25 bin metrekare kiralanabilir alanıyla ulusal ve uluslararası yaklaşık 70 markayı tüketiciyle buluşturacak. 13 bin 500 metrekare perakende, 2 bin metrekare restoran ve kafe, 2 bin metrekare çocuk eğlence alanı ve 750 araç otopark kapasiteli Novada Outlet Söke'nin yılda 4 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir