THY'nin Isparta-İstanbul seferleri başladı

İstanbul'dan hareket eden "Elazığ" isimli tarifeli uçak, 85 yolcusu ile Isparta'ya indi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ISPARTA - Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Isparta arasındaki tarifeli seferleri başladı.

"Elazığ" isimli uçak, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, basın mensupları ve 85 yolcusu ile Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'na indi. Burada yolculara çeşitli hediyeler verildi, yolcuların üzerine gül yaprakları atıldı.

Daha sonra düzenlenen törende konuşan Isparta Valisi Memduh Oğuz, bölgenin çok önemli bir eksikliğinin giderildiğini söyledi. Isparta Süleyman Demirel Havaalanı ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasında seferlerin başlamasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Oğuz, THY yöneticilerine teşekkür etti.

Seferlerin her gün yapılması konusunda talepte bulunduklarını ifade eden Oğuz, "THY Genel Müdürü Temel Kotil, seferlerin her gün yapılması konusunda söz verdi. Önümüzdeki dönemlerde de saatler bakımından ihtiyacımız karşılanacak" dedi.

Oğuz, Süleyman Demirel Üniversitesinin 60 bin, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin ise 20 bin öğrencisinin bulunduğunu belirterek, seferlerin Isparta ve Burdur'a faydalı olacağına inandığını söyledi.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz da seferlerin başlamasına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

THY Pazarlama ve Satış Başkanı Polat, törendeki yoğunluğun Isparta-İstanbul arasında konulan seferlere yoğun talep olacağını gösterdiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Polat, Oğuz ve Yılmaz'a hediye verdi.

Isparta ile İstanbul arasındaki seferler, haftanın 3 günü karşılıklı olarak gerçekleştirecek.