TMSF, Olay Medya'yı satışa çıkaracak

Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 20 milyon dolar muhammen bedelle 10 Ağustos'ta satışa çıkacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF), Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 20 milyon dolar muhammen bedelle 10 Ağustos'ta satışa çıkaracağı bildirildi.

TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün, Olay Radyo ve Televizyon Yayıncılık A.Ş, Olay Basın ve Yayıncılık A.Ş. ile Çağlar Holding A.Ş. borçlarına karşılık satışa çıkarılacağı belirtildi.

Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün açık artırmasının 10 Ağustos Salı günü TMSF Merkez Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Ticari ve iktisadi bütünlük için 9 Ağustos'a kadar teklif alınacağı vurgulanan açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Kapsamının, borçlulara ait olup 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri uyarınca haczedilen, Olay TV, Olay FM, Olay Gazetesi ve Olay Trend Dergisinin faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlayan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdindeki haklar, markalar, isim hakları, internet alan adları, yayın ekipman cihaz ve araçları, gazete yayın hakları ile gayrimenkul ve menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşuyor."

Açıklamada, ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi kararı alınması durumunda pazarlık ihalesinin 13 Ağustos 2010 Cuma günü aynı adreste gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir