Tolga Zengin'in acı günü

Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin'in önceki gün vefat eden annesi Melek Zengin, Trabzon'da düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - Tolga Zengin'in vefat eden annesi Melek Zengin, İskenderpaşa Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Morgu'ndan Trabzon İskenderpaşa Camisi'ne getirilen Melek Zengin için dün ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cami avlusunda babası Selahattin Zengin ile taziyeleri kabul eden milli kaleci Tolga Zengin'in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve futbolcuların baş sağlığı dilediği sırada duygulu anlar yaşayan Tolga, bir dönem forma giydiği Trabzonspor'dan takım arkadaşı kaleci Onur Recep Kıvrak'a uzun süre sarılarak gözyaşı döktü.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ile futbolcular da Tolga'ya başsağlığı dileyerek moral vermeye çalıştı.

Kalabalık nedeniyle başsağlığı dileğinde bulunmak isteyen kişilerin alana güçlükle girebildiği cenaze törenine, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcular Fatih Tekke ve Hüseyin Çimşir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kanser hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve önceki gün hayatını kaybeden Melek Zengin, cenaze namazının ardından Bostancı Mezarlığı'nda defnedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir