Toyota Türkiye'nin geri çağırma kampanyası başladı

Kullanıcılar araçlarının kampanya kapsamında olup olmadığını Toyota'nın internet sitesinden öğrenebilir

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş, geçmiş yıllarda satılan 57 bin 301 adet araç için geri çağırma kampanyası başlattı. Kampanya hakkında bilgi veren Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, kapsam dahilinde değerlendirilen araçların sahiplerine telefon ve elektronik posta ile ulaşmaya başladıklarını söyledi.

Bozkurt, bu kişilere en yakın Toyota yetkili servisine başvurmaları gerektiği bilgisinin verildiğini ve gerekli parçaların yetkili servislere sevkıyatına başlandığını duyurdu. Yaklaşık 30 dakika süren işlem ücretsiz yapılacak.

Geri çağırma kampanyasıyla ilgili olarak herhangi bir tarih sınırlaması olmadığını belirten Bozkurt, bu kapsama giren tüm araçlar işlem görene kadar kampanyanın süreceğini, bir yıl sonra bile Toyota bayilerine başvuran müşterilerin dahi bu kampanyadan ücretsiz olarak yararlanacaklarını söyledi.

Müşterilerin konuyu ihmal etmemesi gerektiğini belirten Bozkurt, "Kampanyamız ileride oluşabilecek muhtemel problemler için önlem mahiyetindedir. Bu nedenle, kampanya kapsamında yer alan tüm müşterilerimizi işlemlerini yaptırmak üzere Toyota yetkili servislerinden randevu almaya davet ediyorum" dedi.

Toyota'nın Türkiye'deki resmi web sitesi ''www.toyota.com.tr''de 15 Şubat Pazartesi günü araç şasi numarası sorgulama ekranının hizmete girecek. Toyota kullanıcıları araçlarının şasi numaralarını sorgulama ekranına girerek araçlarının kampanya kapsamında olup olmadıklarını öğrenebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir