TPAO'da Genel Müdür Yardımcılığı için yapılan atama iptal edildi

Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Ay'ın atanmasına ilişkin karar iptal edilerek yerine Hakan Bilir atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Ay'ın atanmasına ilişkin karar iptal edilerek yerine Hakan Bilir atandı.

Adalet Bakanlığı Adalet Başmüfettişliğine Ankara Cumhuriyet Savcısı İsmail Turgut getirildi.  

Bazı bakanlıklar ve kuruluşlara ait atama kararları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kütahya il Müdürü Bekir Gencer bir başka göreve atanmak üzere görevinden alınırken, Kastamonu İl Müdürlüğü'ne Metin Karaoğlanoğlu, Aksaray İl Müdürlüğü'ne Zekeriya Erdurmuş, Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'ne Recep Öztorun, Çankırı İl Müdürlüğü'ne İhsan Emiralioğlu, Ankara İl Müdürlüğü'ne Balıkesir İl Müdürü Ruknettin Ceyhun atandı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürü Ali Karaca yeniden atandı.

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Teftiş Kurulu Başkanı Metin Süerdem getirildi.

Denizcilik Müsteşarlığı'nda açık bulunan Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ne Cengiz Özkan atanırken, Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlıklarına, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Hesap Uzman Yardımcıları Okan Netek, Seçkin Altınel, Nusret Bulut, Gökhan Özbuçuk, Ender İnelli, Orhan Pala, Fahri Sıdal, Özcan Konak, Serkan Uçar, Gökçen Gülsüm Koçulu, Mehmet Mert Saraçöz, Mustafa Tekşan, Okan Şakar, Serdar Bektaş, Ali Gümüş, İsmail Barınır ve Caner Atik atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Osman Esengün, Yüksek Fen Kurulu Üyesi Osman Kayum ve Yurdanur Yerlikaya başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Ağrı Bayındırlık ve İskan Müdürü Şakir Tanay da başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.    

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Berrin Bingöl, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Davut Haner, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Daire Başkanlıklarına Planlama Uzmanı Atilla Bedir ile Planlama Uzmanı Süleyman Alata atandı.    

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına Zühtü Bakır ile Dilşad Bayram atanırken, Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özkan ile Antalya İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Ramazan Kayar başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir